Make your own free website on Tripod.com

Posted by on September 17, 2018

I de senere år er deres mode legitimationsoplysninger faldet, selv om de pop op nogle gange: i 2012 blev Kate Moss fotograferet iført sin mid-calf black pair, mens hun gik på hunden, og Vogue gik forud for sin nuværende advokat tilbage i 2015, da den spurgte: “Isn er det på tide, at vi omfavnede vores skæmmeste modefornøjelse? “Sidste år samarbejdede vi med Jeremy Scott – hvor Uggs var dekoreret med flammeudskrifter eller krydret med juveler – og den britiske label Preen pikede modpakkens interesse igen.
Ikke alle vil hilse deres retur med glæde. I 2010 udtrykte chefen for British College of Osteopathic Medicine, Dr. Ian Drysdale, bekymring over manglen på støtte, billig ugg classic boern -stil støvler giver, siger de kunne føre til ankel-, hofte- og rygproblemer. “Bare fordi noget bliver en trend eller moderigtigt betyder det ikke, det er godt eller rigtigt,” sagde han.
Emma McConnachie, en podiatrist fra College of Podiatry, har en mere lunken visning. “Jeg vil ikke udelukke Ugg specifikt som et mærke, da der er mange lignende stilarter af fodtøj på markedet. High-end mærkerne er ofte lidt bedre fremstillet og har mere forstærkning i hælen, men mange billigere mærker tilbyder slet ingen eller slet ingen støtte. “Som for at bære dem på catwalken tilføjede hun:” Jeg vil altid anbefale at bære fodtøj det passer til dine fodbehov og den aktivitet, du laver. ”

Uggs seneste samarbejde med catwalk mærker er en del af en strategi for at drive salg, dels på nye internationale markeder. Idéen om at støvlerne er – at bruge pejorative termen – “basic”, “er en meget nordamerikansk opfattelse, i ingen anden region er dette forståelsen af ​​Ugg-mærket”, Andrea O’Donnell, præsident for mode livsstil mærker for Damer ugg støvler salg holdingselskab Deckers Brands, fortalte for nylig handel publikation WWD.

For O’Donnell, selvfølgelig, er Ugg støvler altid på trend. Hun beskriver dem som “et af de ikoner, der er lidt grimme-kølige – men jeg synes det er en meget speciel ting”. I en tid, hvor modemærker som Balenciaga og Vetements har gjort forsætligt grimme, klæbende tøj stilens højde og andre grimme skomærker Crocs og Birkenstocks har haft deres seneste øjeblikke på catwalken, kan hun have et punkt.

Comments

Be the first to comment.

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*