Make your own free website on Tripod.com

Posted by on November 5, 2018

قصص سكسفيديو سكسفيديوهات سكسءىءءسكس امريكي

بعد ما امى بئت زي مراتى بئت كل حاجة بينة عادى وفي يوم دخلت البيت وكان مفيش حد غيرها وكانت اعدة على الكرسي إودام المرايا وبطحط ميكي وكانت لبسة اميص نوم احمر شفاف وتحتيه كلوت فتلة ومش لبسة سنتيانة وبززها منفوخين روحت واقف وراها ومسكت كتفها واعت ادعك فيه بكل حنية وابوس رقبتها واقولها بتعملى إيه يا قمر قالتلى أنا بزوئلك يا حبيبي راحت ايمة من على الكرسي ولفتلى روحت حضنها وبوستها راحت أعدت على طرف السرير وفكت حزام الأميص وبززها الكبار البيض طلعو روحت عليها العطار زبى راحت مسكت زبى بيديها النعمين وحططو فى بوقها مهى خلاص إتعودتت وانا بطلع آهات الزة روحت ماسك رأسها وزقتها على زبى وبعد ما خلصت مص قامت وفنست على السرير روحت عليها ونزلت الكلوت الفتلة وكسها المنفوخ الطرى باين روحت ماسك طيزها البيضة الجميلة وضربتها على طيزها ضربتين وروحت لاحس كسها وهى عمالة تطلع اهات وتقول اه اه اه روحت مطلع زبى وغرزو فى كوسها واعت ارزع فيه وبعد شويه نمت على ضهرى وهي أعدت على بطنى ومسكت زبى وغرزته فى طيزها وحده وحده ولما دخل أعدت تنطط عليه وروحت أعت ادخل واطلع فى زبى جوه طيزها ولما حسيت بغليان فى زبى روحت منزل لبنى كلو فى طيزها واعت ابوس فيها شويه وبعدين هي لبست وطلعت وانا لبست ونمت وبعد شويه صحيت من النوم كان أبوية جيه من الشغل ومشى صحيت لقيت امى اعد بتعيط لوحده فى البيت روحت رايح أعت جنبه على الكنبة وقولتلها مالك قالتلى ابوك زعئلى عشان بنزل اعد مع خالتك شويه (اه على فكره خالتى مطلقة واعدة في شقه سيدي بعد ما مات) روحت حضنها وبوستها على شفايفها وقولتلها متزعليش هو مش كفايه اعد في الشغل على طول وسيبك قالتلى إنت إلى حينين عليا مش هوإلى بتخاف علية مش هو إنتة إلى جوزى وحبيبة مش هوة قولتلها وانا إلى بنيكك مش هوه صح راحت دحكة وقالتلى صح وقولتلها بمناسبة إنى جوزك مش هوة مش نفسك نكمل معركة الصبح قالتلى يا ريت روحت شايله ورايح بيها على السرير راحت قالتلي بس بلاش تنكنى من طيزى دلوقتى قولتلها بس بشرط قالتلى إيه هوه قولتلها اجبهم فى كسك بقى قالتلى لا طبعا كدا هحبل منك قولتلها ومالو انا نفسي في إبن منك يا قمر قالتلى لا قولتلها ليه هو مش أنا جوزك حبيبك ولا دا كلام

فيديو سكسسكس اجنبيقصص سكسعرب نارسكس امهاتسكس محارم
قالتلى لا طبعا أنت جوزى وحبيبة وحياتى كمان قولتله فى زوجة تكره تحبل من جوزها قالتلي ماشى بس متقولش لحد
قولتلها ماشى راحت فتحت رجليها ودخلت بين رجليها وعمال ابوس فيها شويه وبعدين نزلت الكلوت وغرزت زبى في كسها راحط حضنانى وانا بطلع وادخل زبى وغرزته فى كسها وحسيت ببركان لبن في زبى وبعدين نزلت لبنى كلو فى كسها
واعت ابوس فيها شويه وبعدين نمت وهي نامت في حضنى ساعة وقولتلها أنتى كدا هتجبلى الابن إلى انا عوزو قالتلى دا هيبقى زى القمر زيك يا حبيبي

نيك الطيزسكسنيكسكس امهاتسكس بناتسكس اغتصابسكس مصرىسكس بناتافلام نيكسكس اخوات

Posted in: قصص سكس

Comments

Be the first to comment.

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*