Make your own free website on Tripod.com

Posted by on September 11, 2021

Heerlijk, een weekendje weg op de Veluwe! Tijd om optimaal te genieten van al het moois dat dit fantastische natuurgebied te bieden heeft. Park Berkenrhode, ons ruim opgezette vakantiepark in Wekerom, biedt dé uitvalsbasis. Wij bieden duurzame vakantiehuizen (met ruime tuinen!) vlak bij Nationaal Park De Hoge Veluwe. Maak kennis met deze unieke vakantieregio tijdens uw weekend weg op de Veluwe. Hoe? Door een fiets of e-chopper bij ons te huren of door ‘gewoon’ uw wandelschoenen aan te trekken! ‘s Avonds keert u vol nieuwe indrukken terug naar uw luxe vakantiehuis nabij Lunteren.

https://www.berkenrhode.nl/weekendje-weg-veluwe

Park Berkenrhode

Park Berkenrhode

Park Berkenrhode

Park Berkenrhode

Comments

Be the first to comment.

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*