Make your own free website on Tripod.com

Posted by on June 18, 2024


Om te investeren in vastgoed, in het bijzonder recreatief vastgoed, bent u bij Soal Beach Resort aan het juiste adres. Bij ons investeert u in luxe vakantieappartementen in Friesland aan het IJsselmeer. Deze vakantiehuizen hebben een geprognosticeerd nettorendement van ca. 5%. Daarnaast mag u ook nog eens zelf gebruik maken van de woning, maar liefst 12 weken per jaar! Als u investeert in recreatief vastgoed bij familiebedrijf Soal Beach Resort dan wordt u ontzorgt door onze professionele verhuurorganisatie, zij nemen het beheer en onderhoud uit uw handen. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw investering in recreatief vastgoed.

https://www.soalvastgoed.nl/investeren-in-vastgoed

Comments

Be the first to comment.

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*