Make your own free website on Tripod.com

Posted by on January 29, 2022

Interieur keukeninrichting

O-ringen kunnen lekken in uw gootsteen. Het is een goed idee om de o-ring te vervangen om waterschade te voorkomen. Om dit te doen, moet u de binnendiameter en de doorsnede van de lekkende o-ring meten. U kunt een schuifmaat of een maattape gebruiken om de juiste maat te vinden. Hoe kleiner de ID, hoe gemakkelijker het is om de maat van de o-ring te bepalen. Hoe groter de ID, hoe moeilijker het zal zijn om de maat van de o-ring te bepalen.

Meet de O-ringen

Daarnaast is het belangrijk op te merken dat de maat van de o-ring kan variëren, afhankelijk van waar je woont en waarvoor je hem vervangt. Het is het beste om de buitendiameter van de O-ring te meten om er zeker van te zijn dat u de juiste maat krijgt. Zorg ervoor dat u de binnenrand van de ene hoek naar de andere meet. U kunt ook een nonius-schuifmaat gebruiken om de doorsnede van de o-ring te bepalen.

interieur

Kies de maten

O-ringen zijn er in standaard en metrische maten, maar u kunt ook kiezen uit verschillende maten. Het is een goed idee om de maat van uw huidige O-ring te kennen voordat u deze door een nieuwe vervangt. In de VS is de standaardmaat AS568, wat een universele maat is. Wanneer u een nieuwe o-ring bestelt, moet u het water afsluiten en een meetlint gebruiken om de binnenkant van de o-ring te meten.

O-ringen worden meestal beschreven in metrische (mm) of standaard (inch) afmetingen. De standaardmaat die in de VS wordt gebruikt, is bijvoorbeeld AS568. Het is mogelijk dat u een “metrische” o-ring vindt die overeenkomt met de afmetingen van uw nivito. Vervolgens kunt u de afmetingen van de O-ringen vergelijken en de vervanging bestellen. Een loodgieter kan u helpen de juiste te vinden die bij uw behoeften past.

Keukenontwerp

Verwijder de lekkende kraan

De beste manier om een ​​o-ring te vervangen, is door de lekkende kraan te verwijderen. U kunt een o-ring eenvoudig vervangen door de kraan uit de gootsteen te halen en deze vervolgens te vervangen door een nieuwe. Nadat u de oude o-ring hebt vervangen, moet u de waterklep verwijderen. Een kleine hoeveelheid stilstaand water wordt verwijderd. Als de o-ring niet past, moet u de klep verwijderen.

Repareer het lek

De exacte O-ringmaat van uw gootsteen is belangrijk omdat een lekkende kraan waterschade kan veroorzaken als de O-ringen niet in orde zijn. Om het lek te repareren, moet u de o-ring vervangen. Een o-ring kan een cruciaal onderdeel van uw kraan zijn. Het vervangen ervan is essentieel en voorkomt dat er water uit de kraan lekt. Deze moet worden vervangen zodra de kraan niet meer functioneert.

Posted in: Kitchen

Comments

Be the first to comment.

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*