Make your own free website on Tripod.com

Posted by on June 13, 2018

Az értékeink biztonságos tárolása mindig is kiemelkedő fontosságú feladat volt, akár üzleti vállalkozásról, akár magánszemélyről legyen szó. A legnagyobb butaság pont az értékeink biztonságán spórolni, hiszen a veszteség lehetősége nagyságrendileg nagyobb, mint egy pénzkazetta ára. Az olyan üzletekben, ahol készpénzes kereskedelem folyik, megengedhetetlen a pénzkazetta használata, hiszen rendszeresen nagyobb mennyiségű váltópénzt kell tartanunk egy olyan helyen, ahol minden nap több száz vagy több ezer ember megfordul.

Az Irodaszer webáruház weboldalán kapható pénzkazetta is, ami nagyszerűen használható abban az esetben, ha attól tart, hogy valaki hozzáférhet az értékeihez. A pénzkazettát egy speciális kulccsal kell bezárni. A két gyári kulcs alaptartozék. Javasoljuk, hogy a két kulcsot tartsa különböző helyen. A pénzkazetta erős acélból van, így védi meg az az értékeit és az illetéktelen kezektől a pénzt. Az irodaszer webáruházban kapható fekete, kék, fehér, zöld, szürke és piros színű pénzkazetta.

A méret tekintetében is nagy a választék, hiszen többféle szélességű pénzkazetta kapható. A négyféle méret szerint mindenki megtalálja a számára alkalmas pénz kazettát a magassága, szélessége és mélysége alapján. A legnagyobb méret 30 cm, a következő a sorban a 25 cm széles, majd ezt követi a 20 cm-es kazetta és végül a legkisebb a 15 cm-es kis-kazetta.

Egy pénzkazetta beszerzése nem csak az üzletek vagy szolgáltatóegységek esetében lehet jó befektetés, magánemberként is nagy hasznát vehetjük. Nem csak készpénzt, hanem más értékeinket is tárolhatjuk a pénzkazettában, például ékszereket, iratokat, bankkártyát vagy kulcsokat. A pénzkazetta jelentősen olcsóbb, mint a bútorszéf, továbbá könnyen hordozható, így például nagyszerű útitársunk lehet utazás idején.

Pénzkazettát vásárolna? Forduljon bizalommal a World Trade System webáruházához! További információért látogasson el honlapunkra, a www.wts.hu webcímre, és tekintse meg termékeink széles választékát! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot.

Comments

Be the first to comment.

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*