Make your own free website on Tripod.com

Posted by on September 18, 2018

14. august 2018 – Air Jordan I Hi OG NRG Colorway tager inspiration fra professionelle BMX rytter og Nike, billig nike air max sko Inc. familiemedlem, Nigel Sylvester. Nigel’s AJ1’er ses som hans go-to ride sko, og de ses ofte med tunge distress mærker, der er skabt under prøve- og fejldelen af mastering-tricks.

 

Dette par efterligner disse mærker med nødlidende håndtryk på en misfarvet Sail, White, Varsity Red og Muslin farveway. Til medial Swoosh anvendes et reflekterende materiale til at give en blinkende effekt, mens billig Air Max 95 natten rider. Inden for skoens indre krave er betegnelsen “Jordan Biking Co., Est. 2017”, hvilket betyder året, projektet blev sparket af. Endelig udviser hælen scuff-mærker, der minder om slidene på Nigels gamle AJ1’er.

 

Ud over disse elementer har skoen en mini Swoosh på lateral tå boksen og en dekonstrueret lateral Swoosh og Wings logoer.

 

Skoen udgives den 1. september.

Comments

Be the first to comment.

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*