Make your own free website on Tripod.com

Posted by on June 28, 2022

Alles Wat U Moet Weten Over Microdoseren
Het nemen van een kleine dosis van de psychedelische drug is een recent fenomeen en staat bekend als Microdosing. De meest voorkomende term voor micro-dosering is een kleine fractie van de normale dosering. Dus, de makkelijkste definitie om te begrijpen is een dosis die geen bedwelming of significante verandering in bewust veroorzaakt. Microdoseren

Volgens het anekdotische bewijs, mensen hebben de neiging om kleine doseringen te nemen & dan beginnen satisfied hen regelmatig voor een lange periode. De duur van het gebruik verschilt van individu tot individu. De mini het doseren gebruikers neigen om de hallucinogeen in een kleine hoeveelheid te nemen voor het verbeteren van hun welzijn en het verbeteren van hun geestelijke en emotionele staten.
Wanneer het in een lage dosis wordt ingenomen, ervaren mensen niets negatiefs en mensen profiteren inderdaad van het nemen van een kleine dosis, ze kunnen veel duidelijker denken en de hele dag open voelen.
Gezondheid en welzijn
Het is gevonden in researches dat de mensen van micro-doseren hebben geprofiteerd. Maar emergency room is niet genoeg bewijs. Enkele van de voordelen gemeld door de gebruikers zijn als volgt:
* Verbeterd concentratieniveau, accentuering en mindfulness
* Verbeterde stimulatie, energie en waakbaarheid
* Verhoogd probleemoplossend vermogen
* Minder pijn
* Sociale uitzichten
* Minder stressniveau
* Verbeterd optimisme, stemming en waardering van het leven
* Zelfwerkzaamheid
* Verbeterde lichaamsfuncties
De gebruikers hebben ook andere voordelen van micro-het doseren zoals de capaciteit bepaald om de dosering en geen bijwerken te controleren. Met micro-het doseren, is het gevonden dat het depressie en spanning kan verlichten.
Het is gevonden in een recente studie dat 21% van mensen primair micro-doserend als depressietherapie gebruikte terwijl7% het voor het behandelen van zorggebruik. Ongeveer9% van de mensen die antwoorden gebruikt micro-dosering om zich te ontdekken van andere psychische stoornissen.
Over het algemeen 44% van de mensen die antwoorden waargenomen dat hun geestelijke gezondheid veel beter was en het was vanwege het micro-doseren.
Het Micro-doseren is gevonden om hersenfunctie te verbeteren gezien het de hersenen toestaat om bij zijn hoogpunt te werken, waardoor zij open voor nieuwe ideeën worden gemaakt. Het maakt gebruikers melden betere hersenfunctie tijdens het doseren dagen
Soorten stoffen mensen microdose
De meest voorkomende psychedelische stof kid mini dosis bevat LSD en paddo ‘ s. andere micro dosis stof bevat DMT, Cactus peyote, en Paddos. Hoewel, deze stoffen zijn minder populair en zeer moeilijk te vinden.

Ander materiaal dat mensen micro dosis bevat Cannabis, Ketamine, Methyleendioxyamfetamine (MDMA), Pure Nicotine, Iboga, en methylfenidaat (Ritalin). Hoewel klassieke hallucinogenen zoals psilocybine en LSD het meest voorkomen en op grote schaal beschikbaar zijn.

1 jaar geleden
Micro-dosering omvat meestal het nemen van kleine hoeveelheden hallucinogenen zoals psilocybine paddenstoelen of LSD. De kleine doses veroorzaken geen noemenswaardige verandering in gevoel of bewustzijn.

De praktijk van micro het doseren verbetert geestelijke gezondheid, vermindert zorgniveau, en helpt een individu om zich op creatieve gedachten de hele dag te concentreren. Hoewel er niet veel formeelonderzoek over de praktijk, omdat de stof de mensen mini dosis zijn moeilijk te onderzoeken en illegaal ook.

Het is zeer aan te raden dat iedereen moet onthouden dat micro doseren is niet voor iedereen. Een persoon fulfilled symptomen van een psychische gehoornis mag geen micro-dosering toepassen ter vervanging van een andere behandeling.

Comments

Be the first to comment.

Leave a Reply