Make your own free website on Tripod.com

Posted by on May 23, 2022

Kärlek, vad är väl vackrare än det? Fjärilar i magen, framtidsvisioner och ett hjärta fyllt av kärlek. Med förlovning kommer mycket tankar och planering kring både förlovningen som sådan och framtiden. På Jewellery Safari tar dem dagligen emot par som letar efter den perfekta förlovningsringen och dem har tagit fram viktiga saker att tänka på innan du väljer din förlovningsring. Det är trots allt ett smycke du ska bära resten av livet!

 

Dina önskemål ska vara i fokus

Om du inte redan har en klar bild över vad du vill ha rekommenderar vi dig med att du börjar kika runt för att finna inspiration. Scrolla igenom Instagram och kika på vilket material du gillar; tycker du om guld, silver eller kanske rosé? Vill du ha en ring med diamanter eller utan? Om du vill ha en diamantring, ska det vara en eller flera diamanter och i vilken färg ska de vara? Ska du och din partner ha matchande ringar? Om du inte sedan tidigare har en klar bild över vad du vill ha, är detta ett utmärkt sätt att sätta igång tankarna och drömmarna.

Hur du lever bör påverka ditt val av förlovningsring

Det är en god idé att fundera kring din livsstil och vilken ring som passar dig bäst. Om du lever en lite mer äventyrligare livsstil så kanske du ska välja en ring som inte alls är ömtålig, utan kanske en enklare ring i ett mycket tåligt material så som platina eller palladium. Exempelvis om du ofta lyfter eller tränar tungt är det inte att föredra att bära en ring som har diamanter på undersidan, exempelvis som en eternity band eller silver. För dig som arbetar inom vården och inte kan bära ringen på handen kan det vara smart att tänka på att du ska kunna bära ringen runt halsen och att den därmed inte ska vara alltför stor utan kännas behaglig runt halsen. Din levnadsstil spelar in och det är viktigt att du tänker igenom ditt materialval. På Jewellery Safari har dem lång erfarenhet av alla olika material och guidar dig gärna rätt.

Din önskan!

Viktigast av allt är din önskan om den perfekta förlovningsringen, vi vill att du ska bli lycklig och pirrig varje gång du ser ner på den. Vare sig du har en egen ritning, idé eller bara en känsla du vill att ringen ska förmedla är vi övertygade om att teamet på Jewellery Safari kan skapa den perfekta ringen för just dig!

 

Välkommen till Jewellery Safari – en juvelerare i toppklass!

Det är en guldsmedja som tillverkar och formger högkvalitativa smycken med personlig karaktär. Deras profession är hög och teamet tar dig an din dröm med stort engagemang och omsorg. Dem arbetar med alla ädelmetaller och med alla typer av materialval. Du får personlig service och dem skapar ditt smycke på plats och har fantastiska kompetenser inom såväl guldsmide, juvelinfattning och ädelstensslipning. Vi är övertygade om att dem kan skapa en förlovningsring som uppfyller alla dina drömmar! Välkommen att boka tid hos Jewellery Safari.