Make your own free website on Tripod.com

Posted by on April 17, 2019

Има възможност форматите, в които е записан даден файл, да бъдат конвертирани в други формати. Така например аудио файлове, записани в какъвто и да било формат, може да бъдат трансформирани в MP3. Това се случва посредством различни приложения и с помощта на различни програми.

Конвертирането на аудио в WMA, M4A, WAV, AAC, AC3, OGG и т.н. в MP3 или пък обратното е напълно възможно и всеки един може да го извършва. Искате ли да извлечете на красиви фона на музика от филм? Това обикновено може да се случи с помощта на същите програми, както и конвертирането. Искате ли да качите MP3 или CD към WMV, по начин, така че тя да може да бъде качена в YouTube или Facebook, и други? Ако изброените неща са ви необходими и искате да постигнете всичко, изредено по-горе неща. Всичко, което ви трябва е просто MP3 конвертор – с такъв може да се сдобиете много лесно. Съществува наистина доста голям и богат избор от различни MP3 конвертори. Всички те отлично вършат своята работа, всичко зависи обаче от личния ви избор. Според конкретните ви изисквания и това до какво всъщност имате достъп може да подберете най-подходящия за вас. Ето кратка информация за част от най-известните конвертори. Просто прочетете статия, за да получите информация и след това направете избора си обосновано, за да нямате съмнение в правотата му.

Един от най-добрите професионални конвертори е Wondershare Video Converter Ultimate. С него ще можете да конвертирате аудио в MP3. Такъв MP3 аудио конвертор би ви позволил бързо и лесно да конвертирате всички други аудио файлове в MP3.

Ще можете също да извличате MP3 от видео. Можете да извлечете такива файлове от всяка една част от филма ви и видео файлове. Това е съвсем просто, като извършите конвертиране на видео в AVI, MP4, WMV, MKV, FLV, VOB, 3GP/3 g 2, MOV и др. в аудио файлове MP3. Конвертирането на MP3 към WMV (AVI, MKV, MP4, MOV и т.н.) също е лесно. Конвертирате лесно и сваляне на музика MP3 или други аудио формати WMV, AVI, MKV, MP4, MOV и повече. Ще можете да качите MP3 на Facebook, YouTube и на други различни видео споделяне на сайтове. Този конвертор на формата MP3 ще може да работи като професионален видео конвертор, както и видео редактор и ще служи за видео изтегляне. Можете да го ползвате за пакетно конвертиране на аудио и видео във всякакъв формат, като това се прави с настройки. Може да се осъществи също редактиране на видео чрез подстригване, чрез отглеждане и сливане или добавяне на ефекти. Още информация може да откриете на следните сайтове: http://xn--3-wtbj.net/http://mp3pesme.com/http://descarca-muzica.com.

Други полезни връзки: http://mp3greek.gr/

Още един много полезен сайт за Турска музика – http://indirsarki.com/

Още един много полезен сайт за Полска музика – https://mp3piosenki.com/

Още един много полезен сайт за Арабска музика – https://mp3aghani.com/

В света на музиката освен аудио файловете на песните може да намерите и текстове на песни. Един от най-големите каталози и сайтове за музикални текстове е сайтът www.tekstove.org. В него ще намерите богата колекция от текстове, преводи и класации на най-търсените и актуални музикални произведения. Много немска музика и текстове също може да намерите и на сайта – https://mp3kostenlos.com/ – Musik Mp3 Kostenlos Downloaden. Brasilian music – Baixar Musicas 2023

В музикалния индонезийски свят има стотици различни жанрове, които са повлияни от различните провинции и разнообразни религии, както и от съседните държави. Един от най-интересните сайтове за сваляне на индонезийска музика е www.hindisongz.com – Lagu Terbaru Mp3 Download Gratis. На него ще намерите голямо разнообразие от индийски хитове, които може да изтеглите безплатно.