Make your own free website on Tripod.com

Posted by on November 2, 2018

En effektiv måde at holde overkroppen varmen på om vinteren eller natten er, at bruge den såkaldte trelagsteknik. Idéen er, at have et tyndt lag af polyester inderst for behag, og at transportere sved. Normalt skiundertøj burde være helt fint til dette. Udover dette lag, har du et isolerende lag, der skal holde varmen. Dette kan enten være af fleece eller uld. Personligt foretrækker jeg uldsweatre som Koks norske uldsweater, da de er utroligt varme, og kan isolere kroppen selv hvis det bliver vådt. Til dem, der synes at uld kradser, vil fleece også være et helt fint alternativ. Det yderste lag på din overkrop skal beskytte mod vind og vand. En regnjakke vil opfylde begge disse krav, men kan være ubehagelig at have på, fordi de ofte ikke ånder så godt. Du kan lede efter jakker med lynlåse, der kan åbnes for at lufte ud i din overkrop. Dog, hvis du ved med sikkerhed, at det ikke kommer til at regne på din tur, kan en såkaldt skaljakke være perfekt. Skaljakker er tynde og har intet for, hvilket gør, at de er meget lette, men de stadig beskytter mod kold vind. Astral laver nogle fine skaljakker, både til mænd og til kvinder

Der er også fedebutikker.dk

Comments

Be the first to comment.

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*