Make your own free website on Tripod.com

Posted by on January 14, 2023

Un timp mai îndelungat petrecut în pat poate spori satisfacția sexuală a partenerului și a dumneavoastră. Învățați diverse tehnici pentru a vă îmbunătăți rezistența sexuală și pentru a avea o viață mai sănătoasă. Sursă: Produse de potenta acreditate in Romania

Ce este rezistența sexuală?
Aveți nevoie de mai mult decât de o rezistență puternică pentru a termina un maraton sau câteva ture în piscină. Pentru o sesiune sexuală de lungă durată cu iubitul tău, este nevoie și de rezistență.

Capacitatea de a persista pe termen lung într-o activitate care necesită efort este denumită rezistență. Atunci când faceți un efort pentru a vă spori rezistența, puteți îndeplini sarcinile mai eficient, consumând mai puțină energie. În plus, puteți reduce oboseala, îngrijorarea sau disconfortul.

Ar putea dura ceva timp până când veți câștiga rezistență în dormitor. Există numeroase abordări de urmat, dintre care unele v-ar putea surprinde.

O problemă neobișnuită
Nu sunteți singurul care dorește să își mărească performanțele sexuale.

Mulți bărbați caută modalități de a-și îmbunătăți performanțele sexuale, fie că acest lucru presupune remedierea problemelor actuale, fie că sunt în căutarea unor abordări inedite pentru a-și satisface partenerele. Cu toate acestea, un studiu din 2018 a constatat că 31% dintre bărbați se confruntă, de asemenea, cu disfuncții sexuale provocate de greutate și inactivitate.

Deși există multe medicamente pentru îmbunătățirea sexului masculin disponibile, există și alte modalități simple de a vă menține mai fermi și de a rezista mai mult timp fără a merge la farmacie.

Nu uitați că penisul afectează tensiunea arterială. Potrivit cercetărilor, disfuncția erectilă (ED) și tensiunea arterială ridicată sunt legate cauzal, prin urmare, menținerea sănătății inimii este benefică. Sănătatea ta sexuală beneficiază de ceea ce este benefic pentru inima ta.

Pentru a afla mai multe strategii de îmbunătățire a performanțelor sexuale, continuați să citiți.

1. Faceți exerciții fizice pentru a crește excitarea sexuală
Exercițiile fizice care implică inima ta sunt una dintre cele mai bune metode de a-ți îmbunătăți sănătatea. Deși sexul îți poate crește ritmul cardiac, exercițiile fizice regulate te pot ajuta să îți menții inima sănătoasă și să îți îmbunătățești performanța sexuală.

Încercați să faceți exerciții fizice timp de 75 până la 150 de minute.

sursă de încredere pentru numeroase zile pe săptămână de activitate care să inducă transpirație. Exerciții precum joggingul și înotul pot crește semnificativ libidoul.

Nu stați nemișcat pentru perioade lungi de timp.

Dacă nu sunteți în prezent o persoană activă, puteți ajunge treptat la aceste obiective.

Aptitudinile fizice și rezistența dvs. pot fi îmbunătățite cu următoarele patru tipuri de exerciții fizice:

Exercițiile aerobice, cum ar fi mersul pe bicicletă, înotul și mersul în pas vioi, vă pot ajuta să vă dezvoltați rezistența. Aflați cum se compară rezistența și anduranța.
Forța: Folosiți greutăți, benzi elastice sau flotări pentru a vă dezvolta forța mușchilor.
Echilibru: Tai chi, mersul pe călcâi sau statul într-un picior vă pot ajuta să vă îmbunătățiți echilibrul și forța părții inferioare a corpului.
Flexibilitate: O metodă fantastică de a vă încălzi înainte de o activitate și de a crește flexibilitatea este prin întinderea anumitor zone ale corpului.
Consumați aceste alimente.
Vă puteți crește rezistența și fluxul sanguin prin consumul anumitor mese.

Carbohidrați
Dacă doriți să vă mențineți nivelul de energie ridicat, Asociația Americană a Inimii (AHA)Trusted Source recomandă să consumați o dietă echilibrată cu mai mulți carbohidrați complecși decât cei simpli.

Un aport limitat de carbohidrați înainte de a te angaja într-un exercițiu de anduranță poate avea, de asemenea, un impact negativ asupra performanței, potrivit unui studiu.

Legume și fructe
Riscul de hipertensiune arterială poate fi diminuat dacă mâncați multe fructe. pe baza unui studiu suedez Potrivit unei surse de încredere care a comparat tensiunea arterială la domiciliu și la locul de muncă, următoarele fructe sunt foarte sănătoase:

Portocalele, merele, perele și alte fructe citrice
Creșterea cantității de legume din alimentație este, de asemenea, o idee bună.

acizi grași omega-3
Fluxul sanguin este crescut de acest tip de grăsimi. Peștele se numără printre cele mai mari surse, iar Sursa de încredere AHAT sugerează consumul acestuia de cel puțin două ori pe săptămână pentru o sănătate optimă a inimii.

Consumați alimente ca acestea pentru a vă procura omega-3:

somon \sanchovies
Hering din cod negru
Ouă de cobia întărite cu pește alb
semințe de in
Nutriție D
O analiză a dovezilor sugerează că consumul de alimente cu un conținut ridicat de vitamina D poate reduce riscul de a dezvolta ED severă sau boli de inimă. Vitamina îmbunătățește circulația, diminuează stresul oxidativ și scade colesterolul.

Alimentele bogate în vitamina D includ:

produsele îmbogățite cu ton și ouă, cum ar fi cerealele și laptele cu ciuperci

3. Stimulează-ți producția de melatonină
Pe lângă faptul că favorizează somnul, hormonul melatonină are multe alte avantaje. Potrivit unui studiu din 2018, nivelurile mai scăzute de melatonină sunt, de asemenea, legate de creșterea ratelor de ED.

Melatonina este un hormon pe care corpul tău îl generează în mod natural, dar poate fi găsită și în alimente precum fisticul. Majoritatea persoanelor care doresc să își crească nivelul de melatonină apelează la pastile și alte bunuri.

4. Examinați aceste leacuri organice.
Afrodiziacele naturale au fost folosite de mult timp de oameni pentru a crește dorința și performanța sexuală. Terapiile naturale de luat în considerare sunt:

Yohimbina: Un extract din scoarță de copac cunoscut sub numele de yohimbină ajută la îmbunătățirea funcției erectile prin stimularea fluxului sanguin către penis.

Comments

Be the first to comment.

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*