Make your own free website on Tripod.com

Érezze, hogy a frissességű friss levegő a hatalom folyosóin átüt

Ha valaki Fifa elnökként veszi át a jövő évre, akkor néhány hatalmas nagy cipő által követett lépéseket kell követnie. Vegye az utolsó három embert, hogy tartsa a posztot. Van Stanley Rous, aki kiment az útjába, hogy támogassa az apartheid korszak Dél-Afrikáját. Van Jean-Marie Faustin Godefroid de Havelange, egy gazdag fegyverkereskedő fia, aki gondosan lecsökkentette a nevét João-ra, így könnyebb lenne a nép számára, hogy gyorsan írjon neki egy csekket. És akkor ott van a nyüzsgő Sepp Blatter, aki boldogan megadja az utolsó húsos héját, mert egy perc múlva lesz egy másik tanfolyam, és mindenesetre minden vendéglátás ellensúlyozza az adót. Ki tudna felelni ezeknek a szigorú normáknak?Nem sok ember, ez az, aki!

Az FA úgy döntött, hogy Michel Platini-nak van mit követnie a nagy hagyományban, bár csak akkor, ha “alapvető változásokat” tesz a Fifa-nak, amely a múltban fél évszázadon át féltékenyen vádolták, többek között a házasságot. Annak elismerésében, hogy “még nem látják Platini úr manifesztumát”, az FA együtt jár vele, mert “jó kapcsolatban állunk vele”. Mmm, úgy érzed, hogy a friss mentes friss levegő a hatalom folyosóin át hullámzik!

Chung Mong-joon nem érzi magát semmilyen szellőnek.A Platini bejelentette szándékát, hogy szerdán áll az elnökségért, és a Hyundai milliárdos Chung úgy gondolja, hogy vannak olyan lyukak az Uefa felségjelöltségében, amely elég nagy ahhoz, hogy egy nyolcüléses SUV-t autózzon 851 literes csomagtérrel és légkondicionálással. Chung azt ígérte, hogy “nagyon nehéz lenne Platini úrnak bármilyen értelmes reformot megvalósítani”, mert “élvezi az intézményi támogatást a Fifa jelenlegi struktúrájából”, és “nagyon sok termék a jelenlegi rendszer “. Chung megígérte, hogy helyette választotta – és ő állni kíván – nem “élvezni fogja az irodai luxust”, hanem “változtatni”.A svájci erõt táplált libák kereskedelmét azonnal megszüntették a szélsõséges piaci volatilitás miatt. A NAP KÉPESSÉGE

“Ő nem fog Kurdisztánba menni” – miután rágódott, miért nem ismerte a Ángel di María tartózkodási helye, Louis van Gaal kínálja ezt a retort egy kurdisztáni csapathoz. PREMIER LEAGUE PREJIEWS

A szezonvezetőink az ábécé L betűjével értek el. Ma Paul’s Doyle a Leicester City-en és Sachin Nakrani a Liverpoolon, valamint Stuart James videói, amelyek megítélése szerint Claudio Ranieri-nek meg kell tennie a farkákat, és Andy Hunteret, aki megvizsgálja, hogy egy poszt- $ tevie Mbe Liverpool fog kinézni.Facebook Twitter Pinterest Facebook Twitter Pinterest FIVER LETTERS

“A Liverpool malajziai rajongói (tegnapi Idézet napirendje) helyzetéről szóló meghallgatás rámutatott a” tapasztalatokra ” . A milánói 600 mérföldes autóútra a Philadelphiában a Milánóval való játékot megelőző napon megérkeztünk a stadionba a “szabad” gyakorlathoz, hogy kiderüljön, hogy ez egy “all-ticket” esemény volt, és hogy minden jegy megkerülhetetlenül leszállt a touts kezében. Tehát, hogy megnyugtassák a bairnok imádó arcát, 40 dollárt jegyeztem ki jegyenként (névérték 0 $), és részt vettünk a gyakorlatban abban a reményben, hogy a csapat utána “megy” és talán aláírja a felszerelést.Szíves edzés után a biztonsági őrség azt mondta nekünk, hogy a csapat valóban ölében tart, Pepe Reina és Glen Johnson pedig lelépett (Pepe büntetést kapott, míg Glen tartotta a célt), hogy ne vesztegesse az időt az öltözőbe, újra megint. Azonban Mr Officious Stadium Manager rögtön kiszállt, és elmondta nekünk, hogy a játékosok szaladtak a szállodájukba, és így mindannyian csak egyet. Pepe és Glen vállat vont minket, ahogy elhúztak a mezőről. Így futottunk a párhuzamos eseményhez (1,5 mérföldre), ahol Robbie Fowler mesélte a történeteket és aláírta a felszerelést, csak azért, hogy megtalálja (még nem hirdetett), hogy egy arany jegyet kellett volna adnia, és mindezeknek a rendezvényt szervező helyi rádióállomás barátai elmentek.Nem tudtuk fejbőrbe venni a jegyet sem eljutni a korláton, hogy megnézzük Robbie-t. Kimerültek, elszomorodtak és éhezve visszatértünk a szállodába, és a gyerekeim megkérdőjelezték, hogy miért csináltuk ezt. Megmondtam nekik, hogy ez az, ami a rajongónak élete volt – a kiaknázás, és általában az utolsó csoport, amikor ezeket az eseményeket tervezik. Szomorú dolog az, hogy ugyanezt tesszük holnap, ha felmerül a lehetőség. Bolondok és pénzük, és minden, ami “- Patrick J Carr.

“Re: tegnap utolsó sor.Ha áztatja az iPhone töltőt a vízben 2-3 órán keresztül, akkor a rizs eléggé lágyul ahhoz, hogy eltávolítsa azt, majd folytassa a rechar…oh “- Seamus Scanlon.

” I egy 1057 Fiver olvasónak kell lennie, hogy azt sugallja, hogy biztosan Graham Parker (a tegnapi Still Want More?) felelős a Rumor Millért? “- Darren Beach (és nem mások).

hogy ha elolvassa ezt a tea-időben futó labdarúgó e-mailt, szinte biztosan egyedül leszel. De ne féljetek – ha szeretne társaságot vagy szeretetet keresni, iratkozzon fel ide, hogy megnézze az olyan erudita, társaságkedvelő és barátságos népeket, akik soha nem fognak álmodni veled.És ne felejtsd el, ez nem az az elutasítás, amely megöli önt, hanem a remény. BÉLETEK ÉS BOBS

Zlatan Ibrahimovic valószínűleg nem jön el a közeledő klubba, miután megszaggatta, hogy “hol megyek ezután lesz meglepetés, nagyon nagy meglepetés “. Facebook Twitter Pinterest Neasden United FC? Fotó: Kamil Krzaczynski / AP

“Ezt a kiállítást a mai világhírünktől kezdve törlik a legnépszerűbb sportágról.Az Egyesült Királyságból, Mexikóból, Brazíliából és Olaszországból érkező növekvő számú látogatónk számára a Fifa botrány különösen rezonáns példája a különböző formáknak, amelyeket a szervezett bűnözés tehet “- Jonathan Ullman, az America’s Mob Museum legfőbb öltönye a nagy eladási áron megjelenik, bár a Fiver úgy találja, hogy egy gyors googlálás megmentené a 19,95 dolláros belépési díjat. Everton azt mondta a Chelsea-nek, hogy ha John Stones veszélyes védelmet fog ki a Stamford Bridge-ben a következő szezonban, Legalább £ 30m-t kell betakarni.

Rickie Lambert túl van az Anfield követelményeinek, és szeretné újrakezdeni pályafutását a West Bromban. “Nem játszott tavaly, úgyhogy olyan, mintha egy teljesen új autót hoznánk ki a garázsból, ha aláírnánk” – üdvözölte Tony Pulis. “Csak tegyen egy kis benzint és hagyja, hogy futjon.” Stoke City adta Andy Wilkinson-nak, aki elhagyta a klubot a tavalyi szezon végén – egy rövid távú üzletet, mikor egy súlyos fejsérülés.

Az Aston Villa tárgyalásokat folytat a Blackeye Rovers-szel a céltudatos nagymester Rudy Gestede átvitelével.

Időközben Oldham felakasztotta a kezelést a tábla-bántalmazásával a korábbi Blackeye középpályás David Dunn, 78, szabadon. “Ez az aláírás teszi a középpályánkat a legerősebbek közé a League One-ban” – mondta Darren Kelly.

És Sol Campbell megszüntette a szavazatokat északkeleten Londonban, amikor London polgármestere lett. “Minden az Arsenalról jobb volt, mint a Spurs abban az időben, a játékosoktól, a menedzserektől a klub mentalitásaig és a lehetőségekig”, megvetette a rádióműsort. RECOMMENDED LISTENING

Interjúk Barry Glendenning beszélgetéseivel egykori játékosokkal Chris Kamara-val ez a dolog.STILL WAN MORE?

Mit tanított nekünk az Egyesült Államokban élő Manchester United-ből?Hogy David de Gea jövője még mindig problémát jelent – és így van Bastian Schweinsteiger térdharcja is – írja Jamie Jackson, aki szerencsére megjegyezte.

Csütörtökön egy kis labdarúgó csoda kerül megrendezésre, mivel egy arab menedzser, Salah Hasarma, az izraeli liga második helyezettjeit egy Big Vase selejtezőben veszi át. Shaul Adar veszi fel a történetet…

Miért van a bajnokság a legnehezebb vezetői kihívások? Paul Wilson.

Az MLS most a 30-as típusú labdarúgók csípős helye, amikor Európában dicsekedett. Ez nem mindig így van, magyarázza Harry Gray.

A Chelsea Ladies briliáns déli koreai középpályás, Ji So-yun beszél Jacob Steinbergnek az Év Játékosa gongjáról és arról, hogy reméli, egy évvel az FA-kupa nyertesei érmével. Facebook Twitter Pinterest Ji whiz.Fotó: Graham Turner a Guardian számára

Közben John Duerden beszámol arról, hogy Kang Soo-il kábítószer-tilalma hogyan győlik inspiráló történetet a vegyes fajú koreaiaknak.

elfogyott, de még mindig vannak jegyek, amelyeket Lord Fergnek, a Manchester-i Bridgewater Hallban rendeznek este.

Ó, és ha ez a te dolog…akkor követheted a Big Website-t a Big Social FaceSpace-en. REGISZTRÁCIÓ A FIVER-hez

Szeretné, ha a szabad tea-korszerű (ish) e-mailjeid saját példányát közvetlenül a postaládájába küldtük? Rendszeres példánya megállt érkezéskor? Kattints ide a regisztrációhoz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*