Make your own free website on Tripod.com

Posted by on February 4, 2022

Formen og størrelsen på ditt blandebatterikjøkken kan hjelpe deg med å avgjøre hvilket som er riktig for rommet ditt. Men hvis kjøkkenvasken din er for stor for plassen din, kan du alltids velge en mindre for å spare plass. De tre viktigste dimensjonene å vurdere når du kjøper en ny kjøkkenkran og vask er front til bakside, side til side og dybde. Avhengig av hvordan du lager mat og hvor mye du bruker kjøkkenvasken, kan det være lurt å se etter en kombinasjon av disse tre dimensjonene.

interiør

Prisen avhenger av størrelsen

Prisen på en kjøkkenvask vil variere avhengig av størrelse, materiale og merke. En high-end design kan koste oppover PS1000, mens en grunnleggende modell kan koste mindre enn PS200. Du kan kjøpe en high-end vask, eller kjøpe en rimeligere modell, basert på stil og verdi. Å investere litt ekstra penger i din nye kjøkkenvask vil sikre at den varer i årevis.

Du bør vurdere dine personlige vaner og stil når du velger materialet og stilen til vasken. Har du tenkt å vaske store gryter og panner, kan det være lurt å investere i et mer slitesterkt materiale som granittkompositt eller rustfritt stål. Hvis du planlegger å bruke vasken mye til oppvask og gryter, kan det hende at porselensemaljerede vasker ikke er ideelle for kjøkkenet ditt. Disse er utsatt for flising og riper når de er utsatt for nok vekt.

Kjøkken

Unngå porselensemaljerede vasker

Å velge riktig materiale er like viktig. Enten du trenger en drop-in eller en undermontert vask, er det viktig å vurdere materialene som brukes til vasken før du bestemmer deg for design og stil. Hvis du har en tung gryte eller panne, kan det være lurt å unngå porselensemaljerede vasker. De kan flise eller ripe og er kanskje ikke ideelle hvis de utsettes for mye vekt.

Bruk tunge gryter og panner

Dine personlige matlagingsvaner kan også ha innvirkning på materialet du velger. Hvis du planlegger å bruke vasken til matlaging, bør du vurdere holdbarheten til vasken. Bruk av tunge gryter og panner på en porselens-emaljert vask vil gjøre det vanskelig å rengjøre. I slike tilfeller er et mer holdbart materiale det beste valget. Det er også best å se etter en som tåler vekten den vil gjennomgå.

Velg kobbervasken

Før du kjøper en ny vask, tenk på hva du skal bruke den til. Vil du at det skal være et fokus på kjøkkenet? En kobbervask kan være det perfekte valget for deg. Den er lett å rengjøre, men du må være forsiktig så du ikke bruker harde rengjøringsmidler på den. Åpenbart er en kobberemaljert vask ikke ideell for tunge kokekar. Den er tilbøyelig til å flise eller ripe når den utsettes for nok vekt.

Posted in: Umum

Comments

Be the first to comment.

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*