Make your own free website on Tripod.com

Posted by on February 6, 2022

Keuken

Identificeer de oorzaak

Mogelijk hebt u een lekkende gootsteenkraan, die blijft druppelen. De eerste stap om de oorzaak van een druppelende kraan te identificeren, is door de waterklep, die zich meestal onder de gootsteen bevindt, uit te zetten. Draai de kraan open om eventueel water in de leidingen af ​​te tappen. Til de hendel van de kraan om te zien of er een stelring onder zit. Het aandraaien van deze ring kan het lek stoppen. Als het druppelen aanhoudt, probeer dan de veren of zittingen te vervangen.

Controleer de steel

Om te controleren of de steel los zit, verwijdert u de handgreepkappen en verwijdert u de moer op het klephuis. U zou de O-ring, zittingring en moer eronder moeten kunnen zien. Deze onderdelen helpen lekkage te voorkomen. Gebruik de tang om de moer naar buiten te trekken om de juiste spanning op de roestvrijstalen kogel te verzekeren. Als u ziet dat de stengel zichtbaar is, verwijdert u deze en maakt u deze schoon. Dit kan het probleem oplossen.

keukeninrichting

Gebruik een kopje of keukenpapier

Het klephuis kan een ophoping van mineralen hebben. Om het schoon te maken, kunt u een kopje of keukenpapier gebruiken. Een met water gevulde container duidt op een lek. Als het water spat, kunt u de klepzitting controleren door er een schone papieren handdoek onder te leggen. Als het uit de tuit lekt, moet u proberen de onderdelen te vervangen. U kunt de klepzitting ook controleren door het water open te draaien en de kraan te controleren op lekken.

Na het demonteren van de nivito zou je het lek moeten kunnen vinden. U kunt proberen de moeren vast te draaien op het punt waar de buis het handvat raakt. Als alternatief kunt u loodgieterplamuur op de afvoer aanbrengen. Vervolgens moet u de kraan weer in elkaar zetten. Als u geen lekkage kunt vinden, is de meest waarschijnlijke oorzaak de tuit. U moet de afstelring controleren om er zeker van te zijn dat deze goed vastzit. Als dat het probleem niet oplost, vervang dan de stoelen en de veren.

keukeninrichting

Gebruik gedistilleerde witte azijn

Als de druppelende kraan in de steel zit, kunt u deze verwijderen. Het klephuis kan verstopt zijn door ophoping van mineralen. Gebruik gedistilleerde witte azijn om de tuit schoon te maken. Als het lek in de zitting zit, zet u de stuurpen weer in elkaar. Vervolgens kunt u de waterkleppen testen om er zeker van te zijn dat ze goed werken. Als er een infuus is, is de reparatie nodig. Dan moet u de afdichtingen vervangen.

Een andere eenvoudige oplossing voor een druppelende kraan is het vervangen van de uitloop. De steel is het belangrijkste onderdeel dat de waterstroom regelt. Een lekkende gootsteenkraan kan een lekkage veroorzaken. De tuit moet worden vervangen om druppelen te voorkomen. Het is essentieel om te weten welk onderdeel de druppelende kraan veroorzaakt. In dit geval moet u de tuit en het ventiel controleren.

Posted in: Umum

Comments

Be the first to comment.

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*